Kraamzorg Rijen

Hulp van een kraamverzorgster in Rijen

Je bent zwanger en weet dat de bevalling eraan komt. Dan is het een goed moment om te denken aan een kraamverzorger. Maar aan wat voor kraamzorg heb jij behoefte? Aan iemand die aan alles denkt, zodat je zelf alle rust kunt nemen of juist aan iemand die je vooral ondersteunt terwijl je veel zelf doet? Kraamzorg Glimlach in Rijen heeft begrip voor al deze gedachten, en ondersteunt je daar graag in. Wij bieden niets liever dan kraamzorg op maat.

Bij Kraamzorg Glimlach hebben we een eigen werkwijze. Het eerste moment waarop je kennis met ons maakt, is in een gesprek over jouw verwachtingen. We willen namelijk van tevoren al weten waar jij behoefte aan hebt, als het aankomt op kraamverzorging. Door onze ruimte ervaring weten we dat iedereen andere verzorging prettig vindt. Daarom stemmen we dit graag met je af.

Daarna zien we elkaar weer op de grote dag: die van de bevalling. We schieten dan niet alleen jou te hulp, maar ook je verloskundige. Kraamzorg Glimlach in Rijen ondersteunt je bevalling en maakt er samen jou een prachtig moment van waar je nog vaak aan terugdenkt.
kraamzorg rijen

Ondersteuning door kraamzorg

Ondanks alle rooskleurige verhalen, helaas is het zo: je zwangerschap, bevalling en eerste kraamweek gaan niet altijd over rozen. Het is ook gewoon een zware periode waarin jij je niet altijd fit voelt en je jezelf moet pushen tot het uiterste. En dan wordt er ook nog eens veel van je verwacht. De verzorging van een baby op je nemen is natuurlijk niet niks. Gelukkig hoeven jij en je gezin dit niet alleen te doen.

Kraamzorg Glimlach in Rijen kan je precies de ondersteuning geven die je nodig hebt. Niet alleen door aandacht te geven aan jou en je baby, maar ook door je gezin bij de verzorging te betrekken.

Specialist in Rijen voor borstvoeding

Wij horen vaak dat niet iedereen in Rijen kraamzorg overweegt, omdat ze bang zijn voor de tarieven. Het verzorgen van een baby is al niet goedkoop, een extra verzorger erbij kan dan net teveel zijn. Gelukkig wordt de verzorging door Kraamzorg Glimlach vergoed door je verzekeraar. Daardoor hoef je in de meeste gevallen alleen nog de eigen bijdrage van 4,50 te betalen. Daar krijg je geweldige verzorging voor terug:

  • Met een voorgesprek, waarin we het hebben over jouw wensen;
  • Met volledige verzorging, waarbij we jouw gezin niet vergeten;
  • En met veel specialisme en deskundigheid, waardoor jij je op je gemak voelt.

Kraamverzorging in Rijen door Kraamzorg Glimlach laat je lachen tijdens de eerste kraamweek, waardoor je fijne herinneringen kunt maken met je baby en gezin.

Kraamzorg in Rijen met aandacht

Heb jij ook behoefte aan kraamzorg, maar wil je net dat extra beetje meer? Kraamzorg Glimlach in Rijen biedt je dat door aandacht te geven aan jou! Jouw wensen staan voor ons centraal, en niet alleen onze deskundige kennis. Door deze aandacht hebben we al veel gezinnen een zorgeloze tijd bezorgd. Zorgzaamheid zit ons in het bloed. Kom daarom snel in contact met ons en maak een eerste afspraak!
rijen kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.