Kraamzorg Breda

Volledige kraamzorg in Breda

Wil jij volledige kraamzorg voor je baby? Bij Kraamzorg Glimlach in Breda geven we jou en je kind rust in een drukke tijd. Met onze hulp kan je zorgeloos genieten van het moederschap.
Kraamzorg Glimlach in Breda heeft een eigen werkwijze, waarbinnen veel aandacht is voor je hele gezin. Dus ook aan de broertjes en zusjes die aandacht willen, terwijl jij minder tijd hebt. Ieder kind is anders, dus je kunt je niet overal op voorbereiden.

We bieden zorg voor 49 uur in acht dagen, van de dag van de bevalling tot in de eerste kraamweek. Zo maak je meteen een goede start na je bevalling.

Al ons werk wordt gedaan op basis van jouw wensen en behoeften. Jij weet namelijk het best wat jij nodig hebt in de eerste periode na je bevalling. Met onze ervaring weten we hoe we jouw wensen het best kunnen invullen.

kraamzorg breda

Kraamzorg ervaringen

Wie kraamzorg nodig heeft in Breda, heeft goede ervaringen met Kraamzorg Glimlach. Met een tevreden gevoel kijken veel van mijn klanten positief terug op onze professionele verzorging. Voor hen is persoonlijke aandacht het belangrijkst, die wij geven door altijd naar het gezin te luisteren.

Onze kraamhulp is zorgzaam en biedt een luisterend oor. Ook zijn we erg flexibel als blijkt dat je toch behoefte hebt aan meer zorg. Wanneer je aan de juiste voorwaarden voldoet, staan we daarom 80 uur in de week voor je klaar. Wij zijn pas tevreden wanneer ieder gezinslid zich verheugd op onze komst.

Wat doet Kraamzorg Glimlach voor jou?

Tijdens jouw bevalling assisteert onze kraamhulp de verloskundige. Maar daarvoor al leren we elkaar in een gesprek goed kennen. Na je bevalling helpen we je tijdens de eerste kraamweek. Door onze ervaring met kraamzorg in Breda kunnen we je veel werk uit handen nemen.

We zijn er bijvoorbeeld als je advies of tips nodig hebt. We kunnen dan vertellen hoe je de verzorging van je baby het best aan kunt pakken. En we zijn er voor je hele gezin. We nemen dus niet alleen de zorg van je jongste kind op ons.

Ook je andere kinderen geven we alle aandacht die ze nodig hebben. Juist omdat het belangrijk is je op de zorg van je baby te richten, kunnen wij je andere kinderen naar school brengen of op een andere manier aandacht geven.

De beste kraamzorg in Breda, voor jou

Als je kraamzorg in Brabant zoekt, wil je het liefst geholpen door een kraamhulp die je alle aandacht geeft die je nodig hebt. Juist omdat we iedereen die aandacht gunnen, werken we in veel delen van het land. Ook in Breda en omgeving. Want juist tijdens de bevalling en in die eerste week wil je dat alles goed gaat, om de juiste basis te leggen voor de latere verzorging van je baby. Wij vinden de kraamzorg prachtig, en dat merk je aan de zorg die we aan je gezin geven. En aan het enthousiasme waarmee we dagelijks aan het werk gaan.

Bij Kraamzorg Glimlach hebben we de beste kraamzorg in Breda over voor jou. Wij zorgen voor een grote glimlach op je gezicht en een periode zonder zorgen voor jou, je baby en het gezin. Ben je in verwachting en heb je daar ook zin in? Zoek snel contact met ons, en vertel meer over jouw wensen!

 

breda kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.