Review

Review
Kraamzorg Glimlach

Wil je weten wat cliënten over Kraamzorg Glimlach te zeggen hebben?
Lees hier hun beoordelingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kraamzorg Glimlach
Average rating:  
 11 reviews
 by Kader
15/01/2021

Ik vond het erg fijn en gezellig om met amal te zijn je bent ook heel erg zorgzaam en je weet precies wanneer je wat moet aanpak super van je je bent echt een aanrader dankjewel voor al je zorgzaamheid en voor je hulp.

 by Nadia
26/12/2020

Met een dikke 10 sluit ik mijn kraamperiode af. Wij gaan Amal ontzettend missen. Ondanks dat ze nog jong is is ze erg professioneel in haar werk. Ze heeft aandacht voor mij, mijn pasgeboren baby en dochter van 1,5 jaar. Daarnaast was borstvoeding voor mij erg belangrijk, ook hier heeft ze me volop mee geholpen en geadviseerd. Ik raad haar iedereen aan!

 by Omnya
05/12/2020

De afgelopen 10 dagen had ik niet beter kunnen doorlopen dan met jouw hulp en adviezen. Je had aandacht voor de baby en twee andere kinderen en daarnaast verloor je mij geen moment uit het oog. Ik heb bij de andere twee kinderen ook kraamzorg gehad maar me nooit eerder zo op mijn gemak gevoeld. Je verstaat het vak goed en je doet dit met veel liefde en passie. Bedankt voor alles.

 by Suzanne
17/11/2020

We hebben ze zorg absoluut fijn ervaren! Heel erg bedankt

 by Leonie
05/11/2020

Heel tevreden over de week. Amal is zeer vakbekwaam, verzorgend en voelt situaties goed aan. Ik zal haar aanraden bij vrienden!

 by oem.ela
We waren heel blij met jou.

Ik heb twee uur lang gehuild na je vertrek! Een combinatie van hormonen en het gemis van jou als enorm zorgzaam en lief persoon. Was je mij niet aan het vertroetelen dan was je met de kinderen bezig. Enorm veel aan je tips en adviezen gehad. Zal morgen wennen zijn dat je niet vrolijk bij ons binnenstapt. Veel plezier in het volgende gezin. Ze boffen met jou!❤️

 by Ashvita
19/10/2020

Fijn dat Amal snel bereikbaar was en antwoorden goed kon beantwoorden.

 by Karima
05/10/2020

Amal heeft goed gezorgd voor de baby, ze is zelfstandig en weet van aanpakken. Kon heel goed omgaan met onze andere kinderen, kortom hele goede kraamverzorgster.

 by Anjana

Amal was heel lief en betrokken bij het gezin. Dit was een fijne ervaring. We zullen haar missen.

 by Thessa
18/08/2020

We zijn heel erg dankbaar voor de goede zorg die we hebben gehad! Heb veel aan Amal gehad zeker met de hulp bij het geven van de borstvoeding was ze heel behulpzaam en geduldig!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»