Review

Review
Kraamzorg Glimlach

Wil je weten wat cliënten over Kraamzorg Glimlach te zeggen hebben?
Lees hier hun beoordelingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kraamzorg Glimlach
Average rating:  
 36 reviews
 by Jelle, Kirsty en Jack
18 augustus 2022

Vandaag de afsluiting gehad van de kraamweek van onze zoon Jack (eerste kindje). We hebben ons erg gehoord en vertrouwd gevoeld bij zowel Amal als Nicole. Amal heeft bevalling begeleid en heeft mij helemaal in mijn bubbel gelaten. De kraamweek is gedaan door topper Nicole. Ze heeft ons veel geleerd en vertouwen gegeven dat wij nu samen verder kunnen met ons drieën. Ondanks dat we weten dat we het kunnen gaan we Nicole enorm missen, ze heeft deze week tot een prachtige liefdevolle week gemaakt met veel aandacht en liefde voor ons kleine mannetje. Alleen maar lof voor de persoonlijke aandacht die ons gegeven is!

 by Levi
Weet niet precies

Was super fijne kraamzorg week ik heb zeer genoten en fijne hulp gehad ook erg vriendelijk dankje wel lieve Nicole en amal

 by Rachel Mol
Maart’22

Genoten in mijn kraamweek dankzij Amal, maar ook zeker Nicole!
Ons eerste kind, eerste keer dat mensen ‘je taken in huis overnemen’, spannend!
Maar de werkwijze van hen, maakt dat ik me nog steeds thuis voel.
Openheid is het belangrijkste en dat kun je bij hun zeker zijn!
Oftewel, deze kraamzorg is zeker een aanrader!
Dankjewel lieve Amal en Nicole, voor de zorgen, advies en tips.
Hopelijk tot over een laaaange tijd weer:)

Liefs Rachel, Sven en Mason

 by Roos Meijndert
8 december 2021

Wat heb ik een fijne kraamweek gehad dankzij Amal!
Ons eerste kindje dus niet wetende wat ons te wachten stond, heeft Amal ons super fijn geholpen, informatie gegeven en huishoudelijke taken ontnomen. Ook op het gebied van borstvoeding heeft ze echt alle kennis, waardoor ik weer wat zelfverzekerder werd en wist waar ik mee bezig was! Ik zou Amal bij iedere vriendin aanraden! ❤️

 by Laurentia
28 oktober 2021

Amal is een heel bijzonder persoon, als je het mij vraagt een godsgeschenk. Onze tweeling is met 26+6 geboren en Amal stond direct voor ons klaar, het hele traject heeft ze ons geadviseerd en bijgestaan tot het laatste moment. Het voelt voor ons ook zeker niet als een afscheid omdat ik weet dat onze meiden haar toch altijd op een bepaalt niveau zullen blijven herinneren en hopelijk blijven we altijd in verbinding. Ze is super professioneel en tegelijkertijd zo liefdevol. Het is prachtig om te mogen ervaren dat er nog mensen zijn zoals haar. Ondanks dat mijn kraamtijd zoveel anders was dan ik had verwacht ben ik super blij dat Amal ons bijstond. Zoals ik eerder al schreef, ze is een godsgeschenk en kijkt echt naar wat er binnen een situatie past en waar de behoeftes van kind en ouder liggen. Ik voel me gezegend en als ik voor mijn meiden mag praten voelen zij dit ook, dat Amal er was op zo’n belangrijk moment maakte de situatie echt een stuk dragelijker!

 by Marlou
3 oktober 2021

Wij hebben genoten van de kraamzorg onder leiding van Amal. Jasmine werd aan ons gekoppeld en we hadden het gevoel dat niets haar teveel gevraagd was. Niet alleen zorgde ze voor mij maar ook mijn man en zoontje kwamen niks tekort. Ze heeft mij uitstekend begeleid bij de zorg voor onze dochter. Ik kon echt een week bijkomen en alles werd voor mij gedaan. Een top ervaring die ik iedereen kan aanraden. We zijn heel dankbaar voor onze kraamweek.

 by Fatima
3 oktober 2021

Amal en Yasmine zijn 2 top kraamverzorgers. Ik heb enorm veel gehad aan hun hulp, steun en alles er om heen. Gezien ik een nieuwe moeder ben hebben ze me in alles moeten begeleiden. Tevens heb ik een zware bevalling achter de rug gehad en had ik het nogal emotioneel erg zwaar. Hierin waren ze erg empathisch, boden ze altijd ren luisterend oor en zorgden ze voor zowel emotionele en fysieke steun. Nu voel ik me erg goed bij om op mijn eigen benen te staan. 2 toppers!

 by Amarinthea
2 oktober 2021

I was fortunate enough to have Maxime with me during this wonderful (but stressful) period in my life. She felt like “home” from the moment she arrived and instead of feeling like a stranger, she made me feel as though we were being cared for by my sister or best friend. We communicated easily in both English and Dutch. She was helpful, knowledgeable and really went the extra mile to make sure all mine and my baby’s needs were met. She did an amazing job with the light housekeeping I needed and she was a huge hit with my 6-year-okd daughter, who absolutely loves her, and still can’t stop talking about Max and asking when she is coming over to visit again. I would recommend her to all new Mums in a heartbeat. P.S.: I am totally addicted to her amazing cheese toasties!

 by lizette
9 september 2021

We hebben een fijne week gehad met Jasmine, we werden erg in onze waarden gelaten. Super fijne omgang met de andere 2 jongens. Zorg voor Sander en mij was prima. Tips werden gegeven en ik kon zelf bepalen wat ik daar mee deed. Erg open/ leerzame gesprekken gehad over haar en onze levensovertuigingen. Ook de hulp na de bevalling van Amal zelf was erg fijn. Overname daarna door Jasmine was prima. De laatste dag verliep een beetje anders door het eerdere vertrek ivm nieuw kraambed. Vooral dat laatste lijkt me erg lastig te plannen, dus begrip hiervoor. Maar kan me voorstellen dat dit voor iemand die voor het eerst moeder wordt, anders voelt. Al met al heb ik een fijne kraamweek gehad. Dank jullie wel!!!

 by Lilian
26 augustus 2021

Wij hebben een fijne kraamtijd gehad met Amal. Ze werkt erg hygienisch en luistert goed naar je wensen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»