Kraamzorg Oosterhout

Belang van kraamzorg

Wil jij graag de beste kraamzorg voor jou en je baby in Oosterhout? Dan kun je met de hulp van Kraamzorg Glimlach in Oosterhout verzekerd zijn van alle aandacht en ondersteuning die je in het begin van het moederschap kunt gebruiken. We helpen jou rust te geven, zodat je kunt genieten van tijd met je baby.

De eerste week na de bevalling is een intensieve week, maar wel een hele belangrijke.

Zo zijn de eerste dagen cruciaal voor binding met je pasgeboren baby, maar kom jij als moeder vaak tijd te kort door alles wat je aandacht vraagt. Terwijl je na de zwangerschap en de vaak fysiek zware bevalling vooral behoefte hebt aan rust.

Onze kraamzorg zorgt ervoor dat je die rust en belangrijke tijd met je kleine krijgt. Door praktische zaken uit handen te nemen, je alle aandacht te geven die je nodig hebt en te ondersteunen met het verzorgen van de baby.

kraamzorg oosterhout

Waaruit bestaat onze kraamzorg in Oosterhout?

De kraamzorg die we bij Kraamzorg Glimlach in Oosterhout bieden loopt vanaf het moment van de bevalling tot aan de eerste week na de bevalling. We bieden hierin 49 uur zorg in acht dagen om een optimale start te bieden voor jou en de baby. We zullen je deze uren op diverse manieren bijstaan, bijvoorbeeld voor:

• Praktische zaken, zoals boodschappen of inkopen voor de baby;
• Verzorging van de baby;
• Ondersteunen bij eventuele andere kinderen (naar school brengen, aankleden etc.);

Daarnaast zijn we er uiteraard ieder moment dat we aanwezig zijn voor jou. Voor vragen of adviezen, maar ook om even je zorgen te uiten als het even te veel wordt. We delen graag onze ervaringen met je en zorgen ervoor dat jij rust hebt.

Ervaren en flexibel

De eerste week met je baby kan best spannend zijn en dan is ervaren hulp altijd welkom. Onze kraamverzorgsters hebben al jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jou kunnen ondersteunen in het verzorgen van de baby, maar ook het goed blijven zorgen voor jezelf. Vooraf bespreken we waar we je mee kunnen helpen.

Verandert dit of heb je toch meer hulp nodig in die eerste week? Dan kunnen we heel gemakkelijk schakelen en wat meer uur voor je vrij maken, zodat je er gerust in bent dat er voldoende ondersteuning is. Dat geldt bovendien niet alleen voor jou, maar voor het hele gezin.

Kraamzorg voor jou in Oosterhout

Kraamzorg is een belangrijk onderdeel in de eerste dagen van jouw relatie met de baby en helpt je om echt een band te creëren zonder dat je je druk hoeft te maken om alles eromheen.

Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt en jij precies weet hoe je voor je baby moet zorgen. We zijn er voor tips en adviezen, maar ook voor praktische ondersteuning. Dat maakt Kraamzorg Glimlach in Oosterhout de beste optie voor jouw bevalling.

Wil jij die eerste week zonder zorgen kunnen genieten van je baby, samen met de rest van het gezin? Neem dan direct contact met ons op en laat weten hoe we jou kunnen helpen!

oosterhout kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.