Kraamzorg Dongen

Wat kan onze kraamzorg voor jou betekenen?

Kraamzorg Dongen: Wil jij de perfecte kraamzorg voor je baby in Dongen om je volledig te ontzorgen na een van de mooiste momenten uit je leven? Dan zorgen we er bij Kraamzorg Glimlach voor dat je de eerste week na de bevalling wordt bijgestaan door een van onze kraamverzorgsters.

We kunnen je al ondersteunen vanaf het moment van de bevalling. Naast de verloskundige zal onze kraamverzorgster aanwezig zijn om je gerust te stellen en te helpen waar nodig. Hoe dat precies in zijn werk gaat is vooraf volledig besproken, zodat dit helemaal aansluit op jouw wensen.

Tijdens de eerste week na de bevalling is onze kraamzorg er om je te helpen en vooral om er voor te zorgen dat jij in alle rust kan genieten van je pasgeboren baby. Want dat is voor jou als ouder het allerbelangrijkste na de bevalling.

kraamzorg dongen

Waarom kiezen voor Kraamzorg Glimlach in Dongen?

Wanneer je graag ondersteund wordt door een kraamverzorgster tijdens en na je bevalling in Dongen is het belangrijk om te kiezen voor kraamzorg waar je een goed gevoel bij hebt. Wij zullen er immers zijn in een van de belangrijkste weken van je leven. Daarom nemen we bij Kraamzorg Glimlach alle tijd voor jou en de rest van het gezin. We geven je alle aandacht die nodig is en kunnen niet alleen bij het verzorgen van de baby helpen, maar ook met opvangen van de rest van het gezin.

Zo kunnen we je kinderen ophalen van school, helpen met aankleden of op bed leggen als dat nodig is. Alles om jou de optimale ondersteuning te kunnen bieden. We zijn er om te helpen met de baby, maar ook om te zorgen dat het met jou als ouder goed gaat. Zo kun je jouw verhaal altijd bij onze kraamhulp kwijt wanneer je dat nodig hebt. Met die persoonlijke aandacht zorgen wij dat je die eerste week optimaal beleeft en er van kunt genieten.

Kosten voor kraamzorg

Een veel gestelde vraag als het gaat over kraamzorg is wat de kosten precies zijn. De angst is vaak dat het inschakelen van kraamzorg de vaak al hoge kosten voor de verzorging van de baby nog verder opvoert.

De kosten van onze zorg worden echter vergoed door de zorgverzekering. Dit houdt in dat je in het geval van een basisverzekering slechts € 4,50 per uur moet betalen als eigen bijdrage.

Verder kosten als reiskosten of kilometervergoedingen worden niet door onze kraamzorg berekend.

Voor meer vragen over de kosten kun je altijd contact met ons opnemen.

Maatwerk kraamzorg bij jou in Dongen

De bevalling van je baby en de eerste week erna zijn bijzondere momenten die je met je baby moet koesteren.

Bij Kraamzorg Glimlach in Dongen begrijpen we dat en doen we er alles aan om dit voor jou zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat doen we volledig op basis van jouw behoeften.

Kraamzorg bij ons is echt maatwerk en wordt vooraf ook volledig besproken om te zien wat je wel en niet van ons verwacht. Zo kunnen wij jou perfect bijstaan en laten genieten van de mooie momenten samen.

Zoek jij naar ondersteuning voor die eerste week? Maak dan een afspraak voor meer informatie.

dongen kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.