Kraamzorg Waalwijk

Kraamzorg geeft rust

Wanneer je binnenkort bevalt, wil je zeker weten dat je snel een goede kraamverzorger vindt die je bijstaat in de belangrijke eerste week na je zwangerschap. En tijdens je bevalling. Kraamzorg Glimlach in Waalwijk biedt dat, met veel zorgzame aandacht voor jou.

Kraamzorg Glimlach houdt het simpel. Stel je vraag via het contactformulier. Je krijgt uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie terug. Voor dringende vragen kun je uiteraard het ons mobiel nummer bereiken op 06-30485175.

 

In de eerste kraamweek moet alles goed zijn: van de gezondheid van je je baby tot de sfeer in het gezin. Om goed te binden met je jongste kind, heeft het alle aandacht nodig. Maar soms kan je die gewoon niet geven. Je hebt zelf rust nodig, of je moet aandacht geven aan je andere kinderen. Gelukkig kan Kraamzorg Glimlach in Waalwijk je dan helpen.

Binnen onze werkwijze staat de speciale aandacht voor jou, je baby en je gezin centraal. Zo maken wij van deze eerste periode na je bevalling een heerlijke tijd waar je later blij aan terugdenkt. Ook geeft onze aanwezigheid rust, omdat we je veel werk uit handen kunnen nemen, bijvoorbeeld huishoudelijke taken. Zo kan je jezelf helemaal opladen na je zwangerschap en ook na ons vertrek alles geven voor je baby.

kraamzorg waalwijk

Deskundig, ervaren en zorgzaam

We hebben al jaren ervaring in de kraamverzorging, zodat je ons vanzelfsprekend om tips en advies kunt vragen. Maar die deskundigheid alleen vinden we bij Kraamzorg Glimlach in Waalwijk niet goed genoeg, omdat jij en je baby niet alleen behoefte hebben aan praktische informatie. Je wilt ook rust, begrip en aandacht. Daarom willen wij als kraamverzorger vooral zorgzaam zijn en je het luisterend oor bieden dat je verdient.

Bij een eerste kennismaking, voor je bevalling, hebben we het daarom vooral over jou en wat je nodig hebt. Jij weet natuurlijk zelf het best hoe wij je kunnen helpen. Niks is ons vreemd, dus je kan alles vertellen. Zo zorgen we ervoor dat je later met een positief gevoel terugkijkt naar je bevalling en eerste kraamweek.

Wat doet Kraamzorg Glimlach in Waalwijk?

Kraamzorg Glimlach in Waalwijk neemt echt de tijd voor jou en je gezin. We dragen er zorg voor als we jullie al jaren kennen. Zo geven we niet alleen aandacht aan jou en je baby, maar ook aan je andere kinderen:

  • We kunnen ze naar school brengen;
  • Helpen met aankleden;
  • Met ze praten of een spelletje doen;
  • Ze op bed leggen als jij het druk hebt.

Juist in de eerste kraamweek is goede ondersteuning belangrijk. Je hebt iemand nodig die je houvast geeft, ook als je het even niet weet. Iemand die er is voor een schouderklopje, die je de tijd gunt om bij te slapen en bij wie je al je zorgen en vragen kwijt kan. Wij horen alles aan met begrip en luisteren echt naar je.

 

Kraamzorg in Waalwijk, passend bij jou

Dat is kraamzorg in Waalwijk, passend bij jouw wensen en behoeften. Kom snel met ons in contact en deel met ons hoe jij je eerste kraamweek voor je ziet. En wat je van ons verwacht tijdens de bevalling. Al tijdens dit eerste gesprek kunnen we veel vragen beantwoorden over je zwangerschap en de periode meteen daarna. Met Kraamzorg Glimlach ben je voorbereid op het prachtige moederschap, en kan je er optimaal van genieten. Wij hopen de mooie eerste kraamweek snel samen met jou mee te mogen maken!

waalwijk kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.