Kraamzorg Oisterwijk

Ondersteuning en verzorging

Wil jij bijgestaan worden door kraamzorg na je bevalling in Oisterwijk? Door ondersteuning en verzorging aan te bieden in de week na de bevalling zorgt onze kraamzorg ervoor dat jij en je gezin rust krijgen tijdens deze drukke periode. Voor een zorgeloze tijd met je baby kun je altijd de hulp inschakelen van Kraamzorg Glimlach in Oisterwijk.
Het belangrijkste van onze kraamzorg is dat we er zijn ter ondersteuning en verzorging. Ons belangrijkste doel is het ontzorgen van de moeder en het verzorgen van de baby.

Zo kun je optimaal genieten van de mooie eerste momenten met je pasgeboren kindje en maken we ook tijd vrij voor het gezin. Hoe we dit vormgeven hangt volledig af van jouw eigen wensen en behoeften.

We zijn er echter altijd voor het hele gezin, dus ook voor eventuele broertjes of zusjes. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van het nieuwste gezinslid.

kraamzorg oisterwijk

Waar bestaat uit kraamzorg uit?

De kraamzorg bestaat uit 49 uur zorg in de eerste acht dagen na de bevalling. We ondersteunen de verloskundige tijdens de bevalling en helpen jou daarna met alles wat nodig is. Zaken die onze kraamzorg in Oisterwijk voor je op kan pakken zijn:

  • Hulp met het huishouden
  • Verzorgen van de baby
  • Tips en adviezen
  • Luisterend oor voor het hele gezin
  • Hulp voor de rest van het gezin (aankleden, naar school brengen etc.)

Door vooraf al kennis te maken zorgen we er bij Kraamzorg Glimlach in Oisterwijk voor dat we precies weten wat je wel en niet fijn vindt. Zo kunnen we onze kraamzorg optimaal afstemmen op waar jij behoefte aan hebt in die eerste week na de bevalling. Daarnaast delen we graag onze kennis en ervaring met je, zodat je zelfstandig verder kan nadat onze hulp er op zit.

Waarom kraamzorg bij Kraamzorg Glimlach in Oisterwijk?

Een kraamhulp in huis tijdens de eerste week na je bevalling moet vertrouwd zijn en moet je helpen en niet in de weg zetten. Daarom zorgen we er bij Kraamzorg Glimlach in Oisterwijk voor dat we zorg op maat bieden.

We komen vooraf langs om kennis te maken zodat er geen vreemde bij je langskomt als je baby er net is. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en willen weten waar jij je prettig bij voelt. Het draait dan ook om jou en je gezin en niet om wat wij denken dat goed voor je is. Die persoonlijke manier van kraamzorg is waarom wij jou het beste kunnen helpen in Oisterwijk.

Kies jouw kraamzorg in Oisterwijk

Wil jij graag wat extra hulp na je bevalling? Kies dan voor de juiste kraamzorg in Oisterwijk en schakel de hulp in van Kraamzorg Glimlach. Wij zorgen ervoor dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt en staan je bij met tips en ondersteuning.

Zo kun jij doen wat je zou moeten doen na het krijgen van je baby, genieten van het moederschap.

oisterwijk kraamzorg

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.