Kraamzorg Kaatsheuvel

Kraamzorg zoals
jij dat wil

Tijdens je bevalling en eerste kraamweek staat alles in het teken van je baby. Maar vaak vergeet je dat jij zelf ook aandacht nodig hebt. Al snel na het wonder van de geboorte van je jongste kind, merk je dat het leven gewoon doorgaat. De kinderen moeten naar school, je partner kan niet met verlof, er moet worden gekookt. En zelf wil je ook even rust nemen. Kraamzorg Glimlach in Kaatsheuvel geeft je alle rust door je veel werk uit handen te nemen. Voor een mooie prijs.

Kraamzorg Glimlach houdt het simpel. Stel je vraag via het contactformulier. Je krijgt uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie terug. Voor dringende vragen kun je uiteraard het ons mobiel nummer bereiken op 06-30485175.

 

Ons werk begint natuurlijk bij je bevalling. We helpen je verloskundige tijdens de bevalling en stellen jou gerust. In een eerste gesprek hebben we al afgesproken hoe jij je bevalling en eerste kraamweek wil invullen. Op basis daarvan geven we je alle aandacht die je nodig hebt op het belangrijkste moment van je zwangerschap. Door jou met deze werkwijze op je gemak te laten voelen, kan je vlak na de geboorte op een fijne manier kennismaken met je prachtige baby. Zonder verdere spanning of stress.
kaatsheuvel kraamzorg

Volledige kraamzorg in Kaatsheuvel

Bij Kraamzorg Glimlach in Kaatsheuvel willen we niets minder dan volledige kraamzorg bieden. Dat betekent dat we jou en je gezin niet alleen helpen bij de verzorging van de baby, maar ook bij andere dagelijkse taken. Omdat jouw pasgeboren kind natuurlijk grote prioriteit krijgt, schiet veel er bij in. Met een kraamverzorger in huis weet je gelukkig zeker dat jouw huishouden in goede handen is.

Je andere kinderen komen bijvoorbeeld geen aandacht tekort. We helpen ze met aankleden, brengen ze naar school, doen spelletjes met ze en leggen ze op bed als je daar zelf even geen tijd voor hebt. Ook kunnen we ons voorstellen dat deze periode zwaar kan zijn voor je kinderen, omdat er veel verandert. Wij weten hoe we daarover met ze kunnen praten.

Kraamzorg voor een mooie prijs

Kraamzorg op maat hoeft niet duur te zijn. Wij stemmen onze zorg altijd af op jouw wensen en behoeften, maar rekenen er geen topprijzen voor. En het mooie: al onze tarieven worden vergoed door jouw zorgverzekering. Wel moet er een eigen bijdrage betaald worden. Meestal is die bijdrage 4,50. Ook bereken we geen reiskosten of kilometervergoeding, waar we ook vandaan moeten komen.

Zo geven we jou rust, omdat er geen zorgen zijn over de financiën. Dat is fijn, want het krijgen en verzorgen van een baby is al niet goedkoop. Wij vinden het belangrijk dat je vooral van de eerste weken van je kind kunt genieten.

Kraamzorg in Kaatsheuvel op maat

Kraamzorg Glimlach In Kaatsheuvel biedt dus verzorging op maat voor jou en je baby. Door onze ruime ervaring in de kraamverzorging weten we precies wat we jou kunnen bieden. En je kan alles bij ons kwijt. Voor een onbezorgde kraamtijd moet je dus bij ons zijn! Wij hopen daarom snel contact met je te hebben voor een goed gesprek over jouw verwachtingen van ons. Samen maken we van jouw kraamperiode een toptijd waar je nog vaak blij aan terugdenkt. Tot snel!

kraamzorg kaatsheuvel

Kraamzorg Glimlach met handige tips

Voor meer handige tips ga naar ons blog

Kraamzorg Glimlach

Kraamzorg Glimlach

Telefoon: 06 – 30 48 51 75

E-mail: kraamzorgglimlach@icloud.com

KVK-nummer: 78381274

Ook leuk: volg Kraamzorg Glimlach op:

Contactformulier

Heb je een vraag?
Vul hier het contactformulier in. Uiterlijk binnen drie werkdagen krijg je een reactie.